Search for
Home > World > Slovensko >

Zdravje
New! Submit a site
 
Categories:
Prehrana (1)  
 
 

whatUseek Collection Sites (submit a site ):
 
Give your site great placement in this category in as little as two business days!
 
 

whatUseek Directory Site Listings:
 
Bayer Pharma d.o.o., Ljubljana - je nastala leta 1971 kot prvo skupno vlaganje tujega in domačega partnerja na naših tleh v novejšem obdobju. Ugledna internacionalka Bayer AG iz Leverkusna je želela vstopiti na naš trg, Lek d.d. Ljubljana pa je želel pridobiti nova znanja in tehnologije.
 
Druątvo onkoloąkih bolnikov Slovenije - Zdruľuje bolnike z rakom, njihove svojce in prijatelje, zdravstvene strokovnjake ter vse, ki ľelijo prispevati svoj deleľ pomoči pri reąevanju problemov, s katerimi se srečujejo bolniki in njihove druľine.
 
Društvo za zdravje srca in ožilja - Cilj društva je zdravstveno prosvetna in vzgojna dejavnost s področja preprečevanja bolezni srca in ožilja.
 
Fidifarm d.o.o. - Fidifarm d.o.o. je družinsko podjetje, ki že od leta 1995 Slovencem ponuja vitaminsko - mineralna zdravila brez recepta ter dodatke prehrani najvišje kvalitete.
 
Forumi, kjer vi sprašujete, strokovnjaki odgovarjajo. - Psihiatrija, družinska medicina, ginekologija in porodništvo, dermatologija in še veliko drugih tem, kjer lahko vprašate strokovnjaka za nasvet ali pa si izmenjate nasvete in izkušnje.
 
Glavni ukrepi pri zastoju srca. - Tudi ti lahko rešiš življenje sočloveku! Najnovejša spletna stran na temo zdravja in zdravega življenja.Vse kar želite in morate vedeti o zdravju. Aktualne novice, pogovori in najvažnejše vsak teden nekaj novega nekaj zanimivega. Stran kjer poskrbimo za vaše zdravje!
 
Herbika - Revija o pridelavi, predelavi in uporabi zdravilnih rastlin.
 
Informacije o astmi za zdravnike in paciente - Zelo izčrpne informacije o astmi - o vzrokih, zdravljenju in drugo.
 
Kaj je alergija? - Alergija je specifična reakcija na običajno neškodljive substance, ki večine ljudi ne moti. Ljudje z alergijami so običajno alergični na več kot eno substanco. Najobičajnejši tipi alergenov so cvetni prah, delci prahu, spore plesni, hrana, lateks - guma, živalski strup (čebele) in zdravila.
 
Klinični center Ljubljana - Klinični center je odprta ustanova, prizadevamo si za korektno sodelovanje z vsemi predstavniki medijev. Prirejamo redne novinarske konference, naši strokovnjaki pa so pogosti komentatorji aktualnih dogodkov na področju zdravstva.
 
Krka, tovarna zdravil, d.d., Novo mesto - Iz farmacevtskega laboratorija se je v nekaj desetletjih razvila v mednarodno farmacevtsko podjetje, z lastnimi inovativnimi pristopi in tehnologijo.
 
Lek, tovarna farmacevtskih in kemičnih izdelkov, d. d. - je vodilno slovensko farmacevtsko podjetje, v svetovnem merilu pa sodi med srednje velika farmacevtska podjetja. Glavne dejavnosti so razvoj, proizvodnja in trženje zdravil. Osnovni farmacevtski program dopolnjujejo izdelki za samozdravljenje, kozmetični izdelki, veterinarski izdelki in medicinski pripomočki.
 
MGravis Spletni Servis - strani namenjene obolelim za miastenijo gravis
 
Med.Over.Net - Portal, ki se trudi nuditi zelo izčrpne informacije o zdravju, zdravem življenju, prehrani in drugo. Na voljo so izkušeni strokovnjaki, ki vam odgovarjajo na vaša vprašanja.
 
Ozara Slovenija - Nacionalno združenje za kakovost življenja je društvo, ki deluje v javnem interesu na področju zdravstvenega in socialnega varstva. Je neprofitno, nevladno in socialno-humanitarno društvo. Ozara deluje na področju skrbi za duševno zdravje v R Sloveniji.
 
Pliva d.d. - je vodilno hrvaško in največje farmacevtsko podjetje v Srednji in Vzhodni Evropi.
 
Skupnost Socialnih Zavodov Slovenije - Skupnost socialnih zavodov Slovenije je združenje slovenskih domov za starejše in zavodov za posebne skupine odraslih oseb.
 
Tihi ubijalec - Ali ste prepričani, da nimate visokega krvnega tlaka?
 
Zavod za zdravstveno varstvo Celje - Z zdravstvenimi vsebinami na internetu vam želimo dodatno koristiti pri ohranjanju in izboljševanju zdravja, tudi pri iskanju prave mere spretnosti, ki vam bo omogočila zdravo in zadovoljno življenje z ljudmi, ki jih imate radi.
 
Zdravstveni dom za študente Univerze v Ljubljani - Spletna stran nudi informacije o delovanju zdravstvenega doma - telefonske številke, ure delovanja in druge najnujnejše informacije.
 
 

[ 1 2 ]
Help build the largest human-edited directory on the web.
  Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor  
About   Help   Content Filter   Terms   Privacy Policy

© 2018 whatUseek