Search for
Home > World > Shqip >

Argetim
New! Submit a site
 
whatUseek Collection Sites (submit a site ):
 
Give your site great placement in this category in as little as two business days!
 
 

whatUseek Directory Site Listings:
 
4albania.net - Poezi, dhoma chati, humor, etj.
 
Dardaniachat - Mirë se vini ne faqet shqiptare për Chat Albachat Dardaniachat Kosovachat Albaniachat.
 
Jeta Online - A monthly magazine addressing current issues facing Albanians.
 
Liste e Diskutimeve Shqiptare - ALBANIA eshte nje liste diskutimesh per probleme te politikes shqiptare dhe te demokracise.
 
Lojra tek SamiuWeb - Lojra ne Java, per download, pershkrime lojrash, si dhe shume gjera te tjera.
 
Muzika Shqiptare! - Koleksione te ndryshme te muzikes shqiptare.
 
Muzike tek Iliri - Koleksion kengesh shqip.
 
SamiuWeb - Forumet - Forume interaktive prejtesisht ne gjuhen shqipe. Temat perfshijne kompiuterat, sportin, ceshtjet kombetare, humorin, etj.
 
SamiuWeb -- The Albanian guide - Muzike, sport, lojra, opinione dhe shume te tjera nga studentet e shkolles Sami Frasheri ne Tirane.
 
SamiuWeb Humor - Barcaleta, shprehje, fotografi origjinale, gazete humoristike, forum, etj. Nga SamiuWeb.
 
Shpirti i Shqiptarit - Muzike, kulture, letersi, forume, etj tek Shpirti i Shqiptarit.
 
Shqiperia Chat - Chat VETEM shqipëtar për të mbledhur shqipëtarët nga gjithë bota.
 
Skenderbeu.com - Koleksione te muzikes shqiptare.
 
Zhargon.com - Forume humoristike me shprehje, barcaleta, sharje, etj.
 
www.prishtina.sub.cc - lajme prishtina,radio shqip,chat shqip tv shqip,foto prishtina,gazeta shqiptare,RTK,kosova,albania,shqiperia,
Help build the largest human-edited directory on the web.
  Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor  
About   Help   Content Filter   Terms   Privacy Policy

© 2018 whatUseek