Search for
Home > World > Norsk >

Vitenskap
New! Submit a site
 
Categories:
Astronomi (4) Matematikk (42)
Avvikende og alternativ vitenskap (1) Referanse (2)
Fysikk (2) Utdanning *(168)
Kjønnsforskning (5)  
 
 

whatUseek Collection Sites (submit a site ):
 
Give your site great placement in this category in as little as two business days!
 
 

whatUseek Directory Site Listings:
 
Arkeologi - Dokumentasjonsprosjektets arkeologiside med gjenstandsoversikter, fornminner, funnsteder og gjenstander.
 
Arkeologi - Ringerike Museum - Informasjon om arkeologiske funn fra Ringerikes eldste historie.
 
Arkeologisk Selskap - Selskapet er åpent for alle som er interessert i arkeologi og vår eldste historie.
 
Digitalarkivet - Inneholder folketellingene fra 1801, 1865, 1900 og andre kilder. Samarbeidsprosjekt mellom Arkivverket, ved Statsarkivet i Bergen, og Historisk institutt, Universitetet i Bergen.
 
Dokumentasjonsprosjektet - Digitalisering av humanistisk arkivmateriale. Ordbøker, bibliografier, stedsnavnsdatabaser og annet.
 
Er fjellvannet godt nok? - En undersøkelse av den mikrobiologiske drikkevannskvaliteten på serveringssteder i fjellet. Fordypningsoppgave ved Norges veterinærhøgskole skrevet av Cecilie Guttormsen og Karl Erik Birkeland.
 
Forbundet Unge Forskere - Organisasjon for ungdom med utspring i konkurransen Unge Forskere. Forbundet arrangerer konkurransen og Space Camp, BioMed Camp og Cyber camp.
 
Forskerbasen - Kompetansedatabase med fyldig informasjon om kvinnelige forskere og kvinne- og kjønnsforskere i Norge.
 
Kartlegging av piggsvin i Trondheim - Registrering og informasjonsside for pinnsvinprosjektet i Trondheim, et pilotprosjekt spesielt beregnet på grunnskolene i kommunen. Også barnehager og videregående skoler kan benytte seg av tilbudet i tillegg til at for eksempel hageeiere, gartnere, pensjonister og andre har interessante opplysninger å gi.
 
Kaupangundersøkelsen - Arkeologisk utforsking av Norges første handelsplass, vikingenes by. Prosjektet har tidsramme 2000-2006.
 
Keirsey Temperament Sorter - En test som forsøker å måle temperamentet ditt.
 
Martin Ystenes: Sprøytvarsleren - Vitenskapelige feil og antivitenskapelig tull i media. Nye artikler legges til fortløpende.
 
NILU - Norsk institutt for luftforskning er det nasjonale kompetansesenteret for luftforurensninger i Norge. NILU forsker, utreder og overvåker luftkvalitet i Norge og har også stor internasjonal aktivitet.
 
Nordlys - Informasjon om nordlys. Nettstedet har en fokus på Andøya.
 
Norges forskningsråd - Nettstedet til forskningsrådet. Nyheter, utlysninger, fagaktiviteter og informasjon om forskningsrådet.
 
Norges forskningsråd: Naturvitenskap og teknolog - Informasjonssider for fagområdet naturvitenskap og teknologi. Her finner du planer, utlysninger og liste over forskningsprogrammer.
 
Norsk Forening For Akvakultur - NOFA er åpen for alle som er interessert i norsk akvakultur. Her finner du informasjon om biologi, om teknologi knyttet til næringen, og et bransjeregister.
 
Norsk Teknisk Museum - Norges nasjonalmuseum for teknikk, industri og vitenskap. Museet ligger i Oslo.
 
Norsk Utenrikspolitisk Institutt - Uavhengig kompetansesenter for forskning og informasjon innenfor internasjonale politiske og økonomiske spørsmål.
 
Norsk institutt for by- og regionforskning - NIBR et uavhengig forskningsinstitutt for anvendt samfunnsforskning lokalisert i Oslo og Alta.
 
 

[ 1 2 ]
Help build the largest human-edited directory on the web.
  Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor  
About   Help   Content Filter   Terms   Privacy Policy

© 2018 whatUseek