Search for
Home > World > Norsk >

Kunst
New! Submit a site
 
Categories:
Arkitektur (1) Litteratur (65)
Bildekunst (19) Musikk (141)
Film (24) Poesi (7)
Fotografi (24) Radio (29)
Komikere (5) TV (9)
Kroppskunst (1) Teater (43)
Kunstgallerier *(9) Trylling og illusjoner (3)
 
 

whatUseek Collection Sites (submit a site ):
 
Give your site great placement in this category in as little as two business days!
 
 

whatUseek Directory Site Listings:
 
Art Oslo.com - Kunst fra Oslo - Et nettgalleri for Oslo-området. Presenterer et utvalg kunstnere og formidler salg av kunst
 
Du store verden - Et samarbeidsnettverk for organisasjoner, institusjoner og grupper som arbeider innenfor kulturformidling mellom Sør og Nord og i dagens flerkulturelle norske samfunn.
 
Kulturnett Norge - Et nettsted som samler forskjellige ressurser og referanser til norsk kulturliv. Nettstedet er organisert av Nasjonalbiblioteket.
 
Kunstnett Norge - Den offisielle portalen til norske kunstressurser på nettet
 
Lyngør Kulturhistoriske Samlinger - Lyngør Kulturhistoriske Samlinger er et privat drevet museum som holder til i Den Blå Lanterne. Museet er delt inn i 5 kategorier som hver tar for seg en spesiell periode eller hendelse i Lyngør. I tillegg tilbys det øyvandringer med guide.
 
Nettkunst.no - Bildegalleri med kunst fra mer enn 60 norske kunstnere. Informasjon om den enkelte kunstner.
 
Norsk Kultur - Organisasjon som arbeider for å bevare og fremme norsk kultur. Artikler med henvisninger/pekere, fokuserer noe på innvandring. Nyheter og kommentarer. Ansvarlig utgiver er Bjarne Moe.
 
Norsk Kulturforum (NOKU) - Et landsomfattende faglig forum som skal fremme forståelsen for kulturlivets betydning i samfunnet og være pådriver i kulturpolitiske spørsmål.
 
Norsk Kulturhus Nettverk - En interesseorganisasjon for norske kulturhus som skal synliggjøre, samordne og utvikle kulturhusenes ressurser og kompetanse. [flash intro]
 
Norsk kulturråd - Kulturrådet forvalter Norsk kulturfond og er rådgiver for det offentlige i kulturspørsmål. På nettstedet finnes informasjon om kulturrådets aktiviteter på forskjellige områder.
 
Pluto kulturkanalen - Oversikt over kunst, kultur og underholdning i Norge.
 
Samler & Antikkbørsen - Informasjon om antikviteter, messer, auksjoner og samlinger med lenker.
 
The Shadow Project - Nettsted med fokus på og informasjon om konferanser og samlinger med tema Sci-Fi litteratur og film i Norge.
 
Trafo - Et prosjekt initiert av Norsk kulturråd for unge kunstnere fra hele landet mellom 16 og 22 år. Gjennom nettstedet kan ungdom få kontakt med profesjonelle kunstnere, søke penger til utvikling av egne ideer, publisere arbeider på arenaen og møte andre ungdommer. Drives i samarbeid med Akershus fylkeskommune.
 
kulturtorget.no - Et digitalt verktøy utviklet hovedsaklig for kulturarrangører og Rikskonsertene, Riksteatret og Riksutstillinger.
Help build the largest human-edited directory on the web.
  Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor  
About   Help   Content Filter   Terms   Privacy Policy

© 2018 whatUseek