Search for
Home > World > Norsk >

Helse
New! Submit a site
 
Categories:
Alternativ Behandling (9) Graviditet (15)
For Helsepersonell (10) Rusmidler (6)
 
 

whatUseek Collection Sites (submit a site ):
 
Give your site great placement in this category in as little as two business days!
 
 

whatUseek Directory Site Listings:
 
Apotek1 Mandal - Her finner du informasjon om naturlege- og legemidler, nyheter og brosjyrer samt informasjon om apoteket.
 
Argus Synskirurgi - Øyelege Willy Pettersen har utført synskorrigerende behandling med laser siden 1990.
 
Asperger.no - Informasjon om Aspergers syndrom.
 
BURG-Telemark - En organisasjon for Barn og Unge med revmatisme - tilknyttet BURG-Norge og Norsk Revmatikerforbund (NRF).
 
Barneallergi - Dette er et nettsted hvor du kan få informasjon og praktiske råd om forskjellige typer av allergiske problemer hos barn. Spør barnelegen tjeneste.Spesielt egnet for foreldre, ungdom og helsepersonell.
 
Barnelege Online. Chandra S. Devulapalli - Erfaren barnelege svarer spørsmål innen barnesykdommer gjennom e-mail.
 
Barnelegesenteret - Nettsted om barn med astma, allergi eller eksem. Spør legen. Skrevet av fremstående barneleger med spesialkompetanse på området.
 
Blindes Produkter as - Hjelpemidler for synshemmede. Nettstedet har en oversiktlig katalog med bilder og lydfiler.
 
Det Norske Radiumhospital - Nord-Europas største kreftsenter
 
Doktor Online - Doktor Online er en norsk møteplass om helse og livskvalitet. Her treffer du en rekke leger, jordmødre og andre fagfolk.
 
Dr.Thor Myhre - Allmennpraktiserende lege i Kristiansand.
 
Fagertun Sykehjem - Sykehjemmets målsetting er omsorg for hele mennesket, og vi bestreber oss derfor til det ytterste for at den enkelte beboer skal ha høyest mulig livskvalitet hos oss.
 
Førstehjelpskonsulenten ANS - Førstehjelpskonsulenten ANS tilbyr undervisning og opplæring i førstehjelp og akuttmedisin, tar sanitetsvakter, formidler salg av førstehjelpsutstyr og driver konsulentvirksomhet innen HMS.
 
Habiliteringstjenesten i Vestfold - Habiliteringstjenesten er Vestfold fylkeskommunes spesialisthelsetjeneste for funksjonshemmede
 
HelseNett - Et tverrfaglig og idealistisk helseinformasjonstilbud for norske forhold. Mange temaer med veldig godt utvalg av artikler.
 
Helsenytt - Her finner du intervjuer med spesialister: Hvordan redusere risikoen for alvorlig sykdom? Når søke lege snarest? Hvordan behandle ufarlige lidelser selv? Hvordan bidra til en god rehabilitering?
 
Hordaland M.E. Forening - Hordaland M.E. Forening er en organisasjon for dem som er berørt av sykdommen M.E. (myalgisk encefalomyelitt).
 
Hudlegekontoret - Informasjob om hud-lidelser og allergi.
 
Kreftregisteret - Informasjon om kreft i Norge - forekomst, overlevelse og geografiske variasjoner. Fakta om kreft i bl.a. bryst, prostata, lunge, tarm og hud.
 
Lexir.net - nyheter og debatt om funksjonshemminger og kroniske sykdommer - Helsenettsted med nyheter og et medisinsk leksikon med mer enn 5000 linker. Andre tjenester er bl.a. diskusjonsforum, chat og e-post lister.
 
 

[ 1 2 ]
Help build the largest human-edited directory on the web.
  Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor  
About   Help   Content Filter   Terms   Privacy Policy

© 2018 whatUseek