Search for
Home > World > Dansk > Nyheder >

Internet
New! Submit a site
 
whatUseek Collection Sites (submit a site ):
 
Give your site great placement in this category in as little as two business days!
 
 

whatUseek Directory Site Listings:
 
ComON - Nyheder fra computer- og internetverdenen. Opdateres mange gange dagligt mandag-fredag.
 
FDIM - Foreningen af Danske Internet Medier - En forening, der skal sikre en god, effektiv og standardiseret håndtering af reklamer på internettet. Gennem etablering af en række fagspecifikke udvalg, ser foreningen det som sit primære formål at varetage medlemmernes faglige og økonomiske interesser i forbindelse med udgivelse af Internet sites, lægge op til drøftelse af principper for annoncering, betaling m.m. og skabe gennemsigtighed og god forretningsskik på den danske del af Internet.
 
Insider - Et moderne og fremadrettet nyhedsbrev, der har ambitioner om at være en seriøs spiller i den aktuelle debat inden for IT og Internettet. Fra Mondo A/S.
 
Mediawatch - Nyheder og artikelarkiv om de nye medier og konvergens.
 
Reklamebranchen - Reklamebranchen har til formål at fremme kendskabet til branchens hjørner og fordele/ulemper på en måde der både kommer bureauer, annoncører, medier og brugere til gode. Udover at være en uvildig site med en informativ underholdningsgrad der i størst muligt omfang giver kvalificeret navigation og hjælpefunktioner, vil selv den mest krævende reklamemand have glæde af siten.
 
fakdis - foreningen af kommercielle danske internet sites - Førende danske Internet medier har i fællesskab etableret en forening, der skal sikre en god, effektiv og standardiseret håndtering af reklamer på internettet. Gennem etablering af en række fagspecifikke udvalg, ser foreningen det som sit primære formål at varetage medlemmernes faglige og økonomiske interesser i forbindelse med udgivelse af Internet sites, lægge op til drøftelse af principper for annoncering, betaling m.m. og skabe gennemsigtighed og god forretningsskik på den danske del af Internet.
 
www.ads.dk - reklame på internet - TeleDanmarks ads.dk - Nyheder og baggrund fra Internet reklamer, gratis nyhedsbrev og gode råd og vejledning fra nogle af de prominente figurer og mediebureauer i Danmark.
Help build the largest human-edited directory on the web.
  Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor  
About   Help   Content Filter   Terms   Privacy Policy

© 2018 whatUseek