Search for
Home > World > Dansk > Kultur > Kunsthistorie >

Lokalhistorie
New! Submit a site
 
whatUseek Collection Sites (submit a site ):
 
Give your site great placement in this category in as little as two business days!
 
 

whatUseek Directory Site Listings:
 
Auroras Kanonlaug - Fregatten Aurora af Aabenraa var en armeret Middelhavsfarer. To kanoner er bevaret.
 
Blade af Hammelev Sogns Historie - Internet udgave af Henning Thykjær Jensens lokalhistoriske værk om landsbyen Hammelev.
 
Bornholms Slægts- og Lokalhistoriske Forening - Forening for slægtsforskere og lokalhistorikere på Bornholm.
 
Brønshøj-Husum og Utterslevs Lokalhistoriske Selskab - Lokal historisk forening, der beskæftiger sig med Brønshøj-Husum og Utterslevs historie og topografi.
 
CENFO- Center For Folkekultur, Skælskør. - Indsamler, arkiverer og formidler facetter af dansk folkekultur, især sang, musik, dans, sanglege, historier og erindringer.
 
Historisk Selskab for Randers Amt - Hjemmeside for Historisk Selskab for Randers Amt. Historisk Selskab arrangerer møder, udflugter og rejser med historisk emne. Samt udgiver et årsskrift med lokalhistoriske artikler og metodiske artikler om lokalhistorie.
 
LASA - sammenslutning af de lokalhistoriske arkiver i Storstrøms Amt. - Arrangerer ture og kurser i arkivarbejde. Udgiver bladet "Strømmen" med nyt fra arkiverne i amtet.
 
Langå Lokalarkiv - Information om arkiver, lokalområdet og åbningstider.
 
Lokal- og slægtshistorie i Høng Kommune - Indeholder skiftende tekst- og billedsider med fokus på det lokale område. Hjemmeside for "Lokalhistorisk Forening for Høng Kommune".
 
Lokalhistorisk Arkiv for Fredericia og Omegn - Information om arkivet og åbningstider.
 
Lokalhistorisk Arkiv for Haurum og Sall - lokalhistorie om Haurum og Sall, arkivets historie og relevante lokalhistoriskr links.
 
Lokalhistorisk Arkiv i Holstebro. - Praktiske oplysninger om åbningstid, adresse, kilder og hjælpemidler, samt et udvalg af artikler om det gamle Holstebro.
 
Lokalhistorisk Samling i Århus - Historisk information om Århus, Folketællinger, vielser og billeder.
 
Lolland-Falsters Historiske Samfund - Lokalhistorie. Årbøger, ture og temadage. Arkæologi, historie, etnologi og folkeminder. Åben for alle interesserede.
 
Ringsted Leksikon - Opslagsværk med oplysninger om lokal området. Primært topografiske emner så som veje, søer og specielle bygninger eller personer og begivenheder i Ringsted.
 
Sammenslutningen af Lokalarkiver (SLA) - Landsforening for de danske lokalarkiver. Information om lokalarkiver, links til lokalarkiver, OmSLAget, bogtilbud, kurser, m.m.
 
Saxild-Nølev Lokalhistoriske Arkiv - Omhandler Saxild og Nølev sogne (Assedrup, Rude, Kysing, Saxild, Nølev og Driften) i Odder Kommune.
 
Sejs-Svejbæk Lokalhistorie - Historier fra Sejs' start som landsby og op til idag. Fotoalbum med gamle billeder fra området.
 
Slægts- og lokalhistorie fra Thy og Vester Han Herred - Otto Jensens private hjemmeside om slægtsforskning og forskellige lokalhistoriske emner med tilknytning til Thy og Vester Han Herred.
 
Svendborg lokalhistorie - Svendborgs lokalhistorie gennemgået i korte træk. Indeholder billeder af lokale bygninger, monumenter, o.s.v.
 
 

[ 1 2 ]
Help build the largest human-edited directory on the web.
  Submit a Site - Open Directory Project - Become an Editor  
About   Help   Content Filter   Terms   Privacy Policy

© 2018 whatUseek